Número E
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E142 |
Nome
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Green S |
Classe
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Grupos
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Group III: Food colours with combined maximum limit |
Detalhes adicionais
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Origem
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Desconhecida |
Fontes comuns
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Aplicações comuns
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Observações
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Avaliação
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Desconhecida |
Pesquise por Green S em bases de dados científicas
Condições de uso em categorias alimentares
Número da Categoria
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Nome da Categoria
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Nível Máximo (mg/l ou mg/kg como apropriado)
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Detalhes
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Restrições/exceções
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04.2.3
| Canned or bottled fruit and vegetables | 10 | | only processed mushy and garden peas (canned) |
04.2.5.2
| Jam, jellies and marmalades and sweetened chestnut puree as defined by Directive 2001/113/EC | 100 | Maximum individually or in combination with E 104, E 110, E 120, E 124, E 142, E 160d and E 161b | except chestnut purée |
04.2.5.3
| Other similar fruit or vegetable spreads | 100 | Maximum individually or in combination with E 104, E 110, E 120, E 124, E 142, E 160d and E 161b | except crème de pruneaux |
09.2
| Processed fish and fishery products including mollusks and crustaceans | 100 | Maximum individually or for the combination of E 102, E 104, E 110, E 120, E 122, E 124, E 142, E 151, E 160e, E 161b | only fish paste and crustacean paste |
09.2
| Processed fish and fishery products including mollusks and crustaceans | 250 | Maximum individually or for the combination of E 102, E 110, E 120, E 122, E 124, E 129, E 142, E 151, E 160e, E 161b | only precooked crustacean |