Número E
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E235 |
Nome
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Natamycin |
Classe
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Preservatives |
Grupos
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Detalhes adicionais
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Preservative, antibiotic |
Origem
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Natural |
Fontes comuns
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Streptomyces natalensis bacteria |
Aplicações comuns
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Cheese, creams, yogurts, sausages, charcuterie, salads. |
Observações
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No adverse effects were observed. The use of antibiotics in foods is completely forbidden. |
Avaliação
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Inócuo |
Pesquise por Natamycin em bases de dados científicas
Condições de uso em categorias alimentares
Número da Categoria
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Nome da Categoria
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Nível Máximo (mg/l ou mg/kg como apropriado)
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Detalhes
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Restrições/exceções
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01.7.2
| Ripened cheese | 1 | mg/dm2 surface, not present at a depth of 5 mm | only surface treatment of hard, semi-hard and semi-soft cheese |
01.7.6
| Cheese products (excluding products falling in category 16) | 1 mg/dm2 surface (not present at a depth of 5 mm) | | only surface treatment of hard, semi-hard and semi-soft products |
08.2.1
| Non-heat-treated processed meat | 1 | mg/dm2 surface, not present at a depth of 5 mm | only surface treatment of dried cured sausages |