Número E
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E260 |
Nome
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Acetic acid |
Classe
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Others |
Grupos
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Group I |
Detalhes adicionais
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Preservative, antimicrobials |
Origem
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Natural ou sintética |
Fontes comuns
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wine vinegar |
Aplicações comuns
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Pastry, mayonnaise, sauces, vinegar, meat products, salads, bakery |
Observações
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At low doses is innocuous, but at high doses may be corrosive to gastrointestinal and respiratory tracts. |
Avaliação
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Inócuo |
Pesquise por Acetic acid em bases de dados científicas
Condições de uso em categorias alimentares
Número da Categoria
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Nome da Categoria
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Nível Máximo (mg/l ou mg/kg como apropriado)
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Detalhes
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Restrições/exceções
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01.7.1
| Unripened cheese excluding products falling in category 16 | quantum satis | | only mozzarella |
01.7.4
| Whey cheese | quantum satis | | |
04.2.3
| Canned or bottled fruit and vegetables | quantum satis | | |
07.1.1
| Bread prepared solely with the following ingredients: wheat flour, water, yeast or leaven, salt | quantum satis | | |
07.1.2
| Pain courant français; Friss búzakenyér, fehér és félbarna kenyerek | quantum satis | | |
13.1.3
| Processed cereal-based foods and baby foods for infants and young children as defined by Commission Directive 2006/125/EC (19) | quantum satis | | only processed cereal-based foods and baby foods, only for pH adjustment |