E1450
Starch sodium octenyl succinate
Número E
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E1450 |
Nome
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Starch sodium octenyl succinate |
Classe
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Others |
Grupos
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Group I |
Detalhes adicionais
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Coating, thickener, stabilizer agent |
Origem
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Natural ou sintética |
Fontes comuns
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Aplicações comuns
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Sauces, mayonnaise, soups, cheese, dairy products, creams, yogurts, pastry, candies, caramels, cacao, refreshments, juices, meat and frozen products |
Observações
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At high doses, may cause hyperactivity and digestive problems |
Avaliação
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Precaução |
Pesquise por Starch sodium octenyl succinate em bases de dados científicas
Condições de uso em categorias alimentares
Número da Categoria
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Nome da Categoria
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Nível Máximo (mg/l ou mg/kg como apropriado)
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Detalhes
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Restrições/exceções
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01.6.2
| Unflavoured live fermented cream products and substitute products with a fat content of less than 20 % | quantum satis | | |
13.1.3
| Processed cereal-based foods and baby foods for infants and young children as defined by Commission Directive 2006/125/EC (19) | 50 000 | | only processed cereal-based foods and baby foods |
13.1.4
| Other foods for young children | 50 000 | | |
13.1.5.1
| Dietary foods for infants for special medical purposes and special formulae for infants | 20 000 | | only in infant formulae and follow-on formulae |
13.1.5.2
| Dietary foods for babies and young children for special medical purposes as defined in Directive 1999/21/EC | 20 000 | | |