Número E
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E153 |
Nome
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Vegetable carbon |
Classe
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Colours |
Grupos
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Group II: Food colours authorised at quantum satis |
Detalhes adicionais
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Black color |
Origem
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Natural |
Fontes comuns
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ash produced by burning of wood, coconut shells and other products |
Aplicações comuns
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Caramels, candies, chocolate, biscuits, pastry, spices, black salt, exterior of some cheeses |
Observações
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No adverse reactions were observed. |
Avaliação
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Inócuo |
Pesquise por Vegetable carbon em bases de dados científicas
Condições de uso em categorias alimentares
Número da Categoria
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Nome da Categoria
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Nível Máximo (mg/l ou mg/kg como apropriado)
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Detalhes
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Restrições/exceções
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01.7.2
| Ripened cheese | quantum satis | | only morbier cheese |
09.2
| Processed fish and fishery products including mollusks and crustaceans | quantum satis | | only fish paste and crustacean paste |
09.2
| Processed fish and fishery products including mollusks and crustaceans | quantum satis | | only precooked crustacean |
09.2
| Processed fish and fishery products including mollusks and crustaceans | quantum satis | | only smoked fish |