E304
Fatty acid esters of ascorbic acid
Número E
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E304 |
Nome
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Fatty acid esters of ascorbic acid |
Classe
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Antioxidants |
Grupos
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Group I |
Detalhes adicionais
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Antioxidant |
Origem
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Sintética |
Aplicações comuns
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Pastry, bakery, biscuits, breakfast cereals, soft drinks, juices, sauces, olives, charcuterie, pizza, breads |
Observações
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No adverse effects were observed. At high doses, may cause diarrhea and kidney stones |
Avaliação
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Inócuo |
Pesquise por Fatty acid esters of ascorbic acid em bases de dados científicas
Condições de uso em categorias alimentares
Número da Categoria
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Nome da Categoria
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Nível Máximo (mg/l ou mg/kg como apropriado)
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Detalhes
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Restrições/exceções
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01.5
| Dehydrated milk as defined by Directive 2001/114/EC | quantum satis | | |
02.1
| Fats and oils essentially free from water (excluding anhydrous milkfat) | quantum satis | | except virgin oils and olive oils |
07.1.1
| Bread prepared solely with the following ingredients: wheat flour, water, yeast or leaven, salt | quantum satis | | |
07.1.2
| Pain courant français; Friss búzakenyér, fehér és félbarna kenyerek | quantum satis | | only Friss búzakenyér, fehér és félbarna kenyerek |