E327

Calcium lactate

Número E E327
Nome Calcium lactate
Classe Others
Grupos Group I
Detalhes adicionais Antioxidant, antimicrobial, acidity regulator
Origem Sintética
Aplicações comuns Cheese, yogurts, juices, ice creams, gelatin, isotonic drinks, pastry, meat products
Observações No adverse effects were observed
Avaliação Inócuo

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Condições de uso em categorias alimentares

Número da Categoria Nome da Categoria Nível Máximo (mg/l ou mg/kg como apropriado) Detalhes Restrições/exceções
04.2.3 Canned or bottled fruit and vegetablesquantum satis 
04.2.5.1 Extra jam and extra jelly as defined by Directive 2001/113/ECquantum satis 
04.2.5.2 Jam, jellies and marmalades and sweetened chestnut puree as defined by Directive 2001/113/ECquantum satis 
04.2.5.3 Other similar fruit or vegetable spreadsquantum satis 
07.1.1 Bread prepared solely with the following ingredients: wheat flour, water, yeast or leaven, saltquantum satis 
07.1.2 Pain courant français; Friss búzakenyér, fehér és félbarna kenyerekquantum satisonly Friss búzakenyér, fehér és félbarna kenyerek
11.4.2 Table-top sweeteners in powder formquantum satis 
13.1.3 Processed cereal-based foods and baby foods for infants and young children as defined by Commission Directive 2006/125/EC (19)quantum satisonly processed cereal-based foods and baby foods, only for pH adjustment, L(+)-form only