E468
Cross-linked sodium carboxy methyl cellulose, cross linked cellulose gum
Número E
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E468 |
Nome
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Cross-linked sodium carboxy methyl cellulose, cross linked cellulose gum |
Classe
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Emulsifiers, Stabilisers, Thickeners and Gelling Agents |
Grupos
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Detalhes adicionais
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Stabilizer, thickener |
Origem
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Sintética |
Aplicações comuns
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Sauces, soy drinks, milk, creams, juices, soft drinks, ice creams, biscuits, pastry, bakery, sausages, cheese, flour, chewing gum, gluten-free products |
Observações
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Contradictory information are available, due to the absence of the study of its effects at middle-long terms. |
Avaliação
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Precaução |
Pesquise por Cross-linked sodium carboxy methyl cellulose, cross linked cellulose gum em bases de dados científicas
Condições de uso em categorias alimentares
Número da Categoria
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Nome da Categoria
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Nível Máximo (mg/l ou mg/kg como apropriado)
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Detalhes
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Restrições/exceções
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11.4.2
| Table-top sweeteners in powder form | 50 000 | | |
11.4.3
| Table-top sweeteners in tablets | 50 000 | | |
17.1
| Food supplements supplied in a solid form including capsules and tablets and similar forms, excluding chewable forms | 30 000 | | |