Número E
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E920 |
Nome
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L-cysteine |
Classe
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Others |
Grupos
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Group I |
Detalhes adicionais
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Stabilizer, flour treatment agent, support to flavoring and sweeteners |
Origem
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Natural |
Fontes comuns
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Aplicações comuns
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Charcuterie, chicken, turkey, duck, ham, eggs, milk, creamy cheese, yogurt, garlic, onions, broccoli, muesli, wheat germen |
Observações
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No adverse effects were observed |
Avaliação
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Inócuo |
Pesquise por L-cysteine em bases de dados científicas
Condições de uso em categorias alimentares
Número da Categoria
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Nome da Categoria
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Nível Máximo (mg/l ou mg/kg como apropriado)
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Detalhes
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Restrições/exceções
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06.2.1
| Flours | quantum satis | | |
13.1.3
| Processed cereal-based foods and baby foods for infants and young children as defined by Commission Directive 2006/125/EC (19) | 1 000 | | only biscuits for infants and young children |